čtvrtek 2. prosince 2010

Chrome pískovišť Flash Player v nejnovější verzi kanálu Dev pro Windows

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/chrome-sandboxes-flash-player-in-latest-dev-channel-release-for/:
Hej, Adobe konečně přišel na to, jak udělat Flash zajištění - mít Google to! Kluci za svůj oblíbený vyhledávač aktualizovala své nejnovější Dev kanál verzi Chrome , aby zahrnovala nové sandboxing zařízení pro Flash Player obsah. Bude sloužit k omezení přístupu k citlivým systémové zdroje a učinit Flash provozu obecně méně ohrožující problém, než je nyní. To také znamená naplnění dlouholetých slib od společnosti Google, aby Flash stejné zacházení je poskytnutá JavaScript a HTML rendering na chvíli, a měly by být vítanou zprávou pro uživatele Windows touží, aby se minimalizovalo "potenciální útoku" na svém prohlížeči. Je nám líto, Mac fanoušky, že jste v nezajištěné zima nyní. Samozřejmě, že kanál Dev sám je jedním z kroků méně rafinované než beta software, takže i když jste na Windows by to mohlo být vhodné čekat na to trochu.

Chrome pískovišť Flash Player v nejnovější verzi kanálu Dev pro Windows původně objevila na Engadget na čt. 2.12.2010 05:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Chrom Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat