pátek 26. listopadu 2010

La Boite Concept LD120 je hi-fi stůl notebooku byla volá po (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/la-boite-concept-ld120-is-the-hi-fi-desk-your-laptops-been-cryi/:
Proč více lidí nedělá takové věci , nevíme. La Boite Concept, francouzský design studio se zaměřením na elektronické akustiku, dal dohromady výše kus laptop-milující hudbu nábytek, daboval LD120. To představuje celkem sedm řidičů, včetně dolů-subwooferu a stereo pár vzadu, která je určena na odrazit vypnout zvuk zdi a úhledně do zvukovodu. Budete stále jen dostat 2,1 zvukový výstup u konce, ale když to vychází z kůže-lemované stůl vybaven vlastní zvukovou kartu USB a kabel-tidying kanál v jednom ze svých nohou, jsme druh ochoten přehlédnout, že malý detail. Máme jen si přál, abychom mohli být jak znuděný o ceně, která u € 980 (1.300 dolar) místa LD120 na našich "Doufám, že někdo koupí nám jeden" seznamu.

[Díky, Samiksha]

Pokračovat ve čtení La Boite Concept LD120 je hi-fi stůl notebooku to už volá po (video)

La Boite Concept LD120 je hi-fi stůl notebooku byla volá po (video) původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 04:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Narozen Rich | zdroje La Boite Concept | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat