pátek 26. listopadu 2010

Boxee Box majitelé mohou být vděčný za jejich první aktualizace firmwaru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/boxee-box-owners-can-be-thankful-for-their-first-firmware-update/:
Jen pár týdnů po svém debutu, Boxee Box je stále jeho první aktualizaci softwaru dnes. I když to nemusí řešit všechny obavy vznesené v naší recenzi , toto vydání se zahrnují opravy pro významné otázky, jako je 1080i problémy s přehráváním, WiFi připojení a problémů nakládání s některými audio a video soubory. Boxee Blog má plné (dlouhý) seznam vylepšení a dodatků, zatímco generální ředitel Avner Ronen slibuje společnost plánuje uvolnit screenshoty a seznam problémů, využitelnosti / UI je ještě třeba zabývat příští týden. Ostatní aktualizace do roku 2010 vyčerpá času by měla zahrnovat Netflix a Vudu aplikace, takže když na otázku "co jste vděční za?" přijde, stačí říct "build # 1.0.1.16319," který by měl najít své pole automaticky do 24 hodin, ale netrpělivý může výzvu k aktualizaci ručně.

Boxee Box majitelé mohou být vděčný za jejich první aktualizaci firmwaru se původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 21:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat