pátek 26. listopadu 2010

Microsoft: Mysleli jsme lidé by hack Windows Phone 7, by znamenalo, že nemají

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/microsoft-we-figured-people-would-hack-windows-phone-7-would-s/:
Hot na paty propuštění z utilita pro obcházet Windows Marketplace a Boční své vlastní aplikace, Microsoft vydala krátké prohlášení o stavu systému Windows Phone 7 hackování komunity ... a my bychom se přesně říct, že jsou příliš užírají to:
"Očekávali jsme, že lidé se pokusí odemknout telefony a prozkoumat základní operační systém. Bychom povzbuzovat lidi, aby využily svého Windows Mobile jako dodané výrobcem k zajištění nejlepší možné uživatelské zkušenosti. Pokusu o odemčení přístroje, mohou způsobit ztrátu záruky, zakázat funkcí telefonu, přerušení přístupu na Windows 7 Telefon služby nebo je učinit telefonicky trvale nepoužitelnými. "
Tak jo, my bychom říct, je to více či méně standardizovaný citát: "Mysleli jsme, bys hack tuto věc, my bychom raději, kdyby tomu tak není, a tady je dlouhý seznam věcí, které by mohly (ale asi vyhrál 't) stane, když se vám nepodaří pozornost našich mírný varování. " V dlouhodobém horizontu, bychom neměli být překvapeni, pokud Redmond skončil hrát Apple-styl kočku-a-myš hra se těchto lidí, lámání hacky s aktualizací firmwaru jen proto, aby jim re-hacknut během pár dní '. Vzhledem k nedostatku Spitfire v prohlášení tady, nevidíme je sestupujících příliš tvrdé, pokud oprávněný, karta-nést, poplatek-platit vývojáři záchvat - a poskytnuta, ChevronWP7 stojí, aby se nakládání pirátské aplikace vítr, takže , která by mohla velmi dobře stát.

Microsoft: Mysleli jsme lidé by hack Windows Phone 7, by znamenalo, že nemají původně objevila na Engadget na pá. 26 listopad 2010 16:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje WinRumors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat