pátek 26. listopadu 2010

Nendo na keramické desce reproduktor dává zbytku světa audio problematiky body image

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/nendos-ceramic-circuit-board-speaker-gives-the-rest-of-the-audi/:
Viděli jsme úhledný ručně řemeslně- keramické reproduktory v minulosti, ale tenhle milimetr-silná spolupráce mezi Potter Mitsuke Masagasu a návrhářské firmy Nendo je v jiné lize. Úplně jinou ligu. Soubor je výsledkem takzvaný revalvovala Nippon projektu, vytvořil japonský fotbalista Nakata Hidetoshi oživit tradiční japonské umění. Nakata vybrala pět kurátoři - v tomto případě režisér 21. století Muzeum současného umění v Kanazaw - kdo byl pak pověřen párování keramik a designér spolupracovat na jednom z druhu formuláře. Není spokojen se prostě být 31 krát slabší než vychrtlý Mythos řady XTR jako jediný základ pro uměleckou dopad, reproduktor je okouzlující design obvodu je také bez lidského kontaktu. Místo toho, počítač-kontrolovaný proces snižování tenké plátky z keramického substrátu desky, opravuje jim par rtuti, a pak se připojí je prostřednictvím robotického ramene. Kupodivu, kvalita zvuku je ještě také nabízený jako horní zářez. Nejsou žádné plány však pro tyto reproduktory někdy být masový produkoval, takže pokud jste doufal, že háček s tím, jak dokonalým doplňkem pro váš über-moderní byt ... no, nechte se snadno, v pořádku mistrovství?

Nendo na keramické desce reproduktor dává zbytku světa audio obraz problematiky body původně objevila na Engadget na pá. 26 listopad 2010 10:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Dvice | zdroje Nendo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat