pátek 26. listopadu 2010

OpenVizsla si přeje dosáhnout USB čichání k everyhacker

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/openvizsla-hopes-to-bring-usb-sniffing-to-the-everyhacker/:
Pamatujte si, že Kinect hack jak-to ? Klíčovou postavou v příběhu bylo použití analyzátoru USB, který byl zapojen v-mezi Kinect a Xbox vyzvednout na provoz USB a vytáhnout záznam, který by mohl být použit pro hackování. No, je tu nový projekt 'OpenVizsla' na KickStarter, která je zaměřená na budování open source hardware, který může dát tento typicky drahé tech (1400 dolar +) v rukou více hackerů, kteří využívají hardware pro cokoli od jailbreaking uzamčené-dole zařízení budov linuxové ovladače pro hardware. Projekt byl vlastně začal hackery "pouzdra" a "pytey", kteří pracovali na hackování Wii a iPhone, resp. Oni už zvedl pořádný kus změny pro projekt v zástavy, s podporou od lidí, jako je Stephen Fry a DVD Jon pomáhal hybnost, a doufejme, že budeme svědky další generaci hacků povoleny OpenVizsla a jeho potomstvo před příliš dlouho.

Pokračovat ve čtení OpenVizsla si přeje dosáhnout USB čichání k everyhacker

OpenVizsla si přeje dosáhnout USB čichání k everyhacker původně objevila na Engadget na pá. 26 listopad 2010 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje KickStarter | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat