pátek 26. listopadu 2010

Hylas 1 satelit trhací právě dnes, bude pršet širokopásmového připojení shora

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/hylas-1-satellite-blasting-off-today-will-rain-down-broadband-f/:
Evropa se chystá katapult nový satelit se na oběžnou dráhu dnes, tentokrát s uvedeným cílem poskytovat širokopásmový přístup k internetu lidem v oblastech nejhůře dosáhnout do pozemního spojení prostředky. UK spuštění Avanti Communications je oficiální název odpovědný za Hylas 1, což je legrační kombinaci soukromých a veřejných investic: je to komerční podnik, ale britský stát přispěl 40.000.000 liber ($ 63 m), na její rozvoj a Evropskou kosmickou agenturou tech bude použit na tu 2,6-t anténa se mimo atmosféru planety. Nakonec, ačkoli, cílem je dobré - až 10 Mb / s připojení bude v nabídce, s plány na další satelity již na knihách, které by měly sloužit k rozšíření internetu dostupnost v některých částech Afriky a Asie také. Další Hylas plechovka opustí terra firma během 15 měsíců, za předpokladu, že žádná neznámá neznámých pop-up během toho času, aby si v jeho cestě.

Hylas 1 satelit trhací právě dnes, bude pršet širokopásmového připojení od výše původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 08:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat