pátek 26. listopadu 2010

Zeptejte se Engadget: nejlepší Android tablety pro pod 200 dolarů?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/ask-engadget-best-android-tablet-for-under-200/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Pavel, který se zdá být naplněn a připraven k marnotratnost na výhodné-bin tablet Android v průběhu blížící se černé spěch pátek. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Hledal jsem do sebe dostat tablet, ale je student střední školy, nemám peníze jít koupit IPAD. Napadlo mě, jestli tam byly nějaké dobré Android tablety pod 200 dolarů. Pokud by existovala nějaká očekávání , to by bylo 7 - nebo 10-palcový displej a operační systém nijak nezaostává ze základních úkolů, protože jsem viděl mnoho z těchto tablet zpoždění na cca zásuvku.. Mír a "láska
Zde je naše rada: "hodně štěstí." Každý sub-200 dolarů Android tableta, že jsme se dotkl zaostává poněkud, ale je to určitě možné najít některé jednotky, které jsou více elegantní než ostatní. Máte řadu low-kurzu možnosti , pokud jste v pohodě se v boji proti černý pátek davy, ale jinak mají poslouchat na čtenáře níže v komentářích. Udržet věci užitečné, v pohodě lidi?

Zeptejte se Engadget: Android tableta pod 200 dolarů? Nejlepší původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 22:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat