pátek 26. listopadu 2010

NoMute Reklamační IPAD orientace zámek v IOS 4,2, ale pouze v případě, útěk z vězení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/nomute-reclaims-ipad-orientation-lock-in-ios-4-2-but-only-if-yo/:
Pokud jste ještě upgradovat iPad do IOS 4.2.1, a vy jste hlava-nad-podpatky s vaší orientaci zámek, máš dvě možnosti: modernizace a ztratí tuto funkci úplně, nebo upgrade / Útěk z vězení a dostat ho zpět. Samozřejmě, že bych doporučujeme posledně. V čem se dá popsat pouze jako "tak typicky Apple," softwarových inženýrů v Cupertino si, že oni by se zabývají jejich invazivní, neefektivní systém oznamování tím, že změní naprosto přijatelné, orientace přepínač zámku v možností vypnout. My postěžoval na tuto skutečnost v naší recenzi této aktualizace, ale spíše než Apple vytváří v rámci svých možností software, jsme odešel hledat řešení v jailbreaker App Store. NoMute právě objevil pod BigBoss úložiště v Cydia, slibný kultivovat přepínače, které jste již zvyklí na používání. To je nyní k dispozici pro absolutně nic, ale uživatelé se vyzývají, aby obsadil zlý oslnění ve směr Steve jako ke stažení následuje.

NoMute Reklamační IPAD orientace zámek v IOS 4,2, ale pouze v případě, útěk z vězení původně objevila na Engadget na pá. 26 listopad 2010 09:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Stáhnout Squad , CoveringWeb | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat