pátek 26. listopadu 2010

AirVideoEnabler hack přináší AirPlay video ke zbytku vašeho aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
Apple nové AirPlay streamování videa funkčnost je skvělý ... pokud chcete použít v non-Apple app. Z jakéhokoli důvodu, Apple omezuje AirPlay video jen na první straně aplikace právě teď, a dokonce ani všechny ty (Safari je vlevo ven, například). Zajímavé je, že Apple vlastně postavený funkčnost, je to prostě není povoleno. Díky některým "speleologie" práci Erica Sadun TUAW je, bylo zjištěno, že jediný řádek kódu je vše, co je nutné rozšířit funkce na jakékoli aplikace, která se opírá o rámcové Apple MediaPlayer, včetně VLC, AirVideo, a dokonce i Safari. Nyní Zone-MR vybudovala tzv. hack AirVideoEnabler a položila ji na Cydia, který umožňuje, aby tuto funkci na vlastní jailbroken IPAD. Pro hack-odmítavý, doufejme, že Apple dožene ve funkci brzy. Podívejte se na video z AirVideoEnabler a Erica původní hack v akci po přestávce.

AirVideoEnabler hack přináší AirPlay video na zbytek aplikace původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje 9 - 5 Mac , TUAW | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat