pátek 26. listopadu 2010

Další iPad pravděpodobné, že si novou obrazovku, přední-stát před kamerou, USB port ... tak není pravděpodobné,

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/next-ipad-likely-to-get-a-new-screen-front-facing-camera-usb-p/:
Nové pověsti jsou vířící o IPAD 2, a oni jsou trochu držadlo. Zdroj je stejný hospodářský Daily News papír, který dělal jeden z časných hovorů na první IPAD, ale také ten, který hlásil v srpnu , že došlo k 7-palcový displej se zdrojů pro IPAD pokračování (které Steve Jobs se zdá, že se liší s ). Nová zpráva říká, že příští IPAD bude v 1. čtvrtletí 2011, bude mít dvojí kamery, nový displej s novým dotykovým tech, a USB port pro práci s zařízeními třetích stran. Z našich vlastních informací víme, že tam byl vlastně nějaký last minute revize na první IPAD, že skončil jako zabíjení fotoaparát a nixing navíc dock konektorem , takže fotoaparát (y) se zdá zejména přírodní "navíc" pro IPAD 2. Také jsme slyšeli, že revidovaný obrazovce se děje, když je to jasné, zda to bude "Sítnice Display", nebo něco více menších. Na přední konektor USB, což by mohlo znamenat jakousi dospívající přechodu IPAD do "počítače", náš zdroj říká, že je, bohužel, velmi nepravděpodobné. Jsme především zájem o tuto zmínku o nové technologie dotykové obrazovky z fáma EDN (snad stylus podporu nebo citlivost na tlak?), Ale nemáme nic jiného jít tam. Celkově lze říci, je to stále těžké říct, jestli další IPAD bude malá aktualizace, nebo něco více křiklavé, ale je to určitě bude něco.

Další iPad pravděpodobné, že si novou obrazovku, přední-stát před kamerou, USB port ... ne tak pravděpodobně původně objevila na Engadget na pá. 26 listopad 2010 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileBurn | zdroje PCWorld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat