pátek 26. listopadu 2010

Panasonic Evolta robot končí 500-kilometr trek před plánovaným termínem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/panasonics-evolta-robot-finishes-500-kilometer-trek-ahead-of-sc/:
To může být jen propracovaný kousek na podporu baterií, ale je to těžké, aby se trochu zmítá v Evolta je 500-km trek z Tokia do Kjóta, který nakonec přišel do konce tohoto týdne po dvou měsících na silnici - před plán, nic méně. S pomocí týmu "Evolta Sestry," pinta-klížil robot táhnul tucet AA baterie Evolta v košíku celou cestu, a řídit se následujícími infračerveného signálu z přístroje tlačil před sebou - pár dalších zemí Pravidla také dovolil, aby přepracování bylo po schodech nahoru, a bot neměl chodit v noci nebo v dešti. Dokonce i přesto, 500 km je 500 kilometrů (317 mil, nebo, chcete-li), a to je dlouhá cesta na robota chodit. Hlava na minulost přestávka na video líčit některé cesty.

Pokračovat ve čtení Panasonic Evolta robot končí 500-kilometr trek před plánovaným termínem

Panasonic Evolta robot končí 500-kilometr trek před plánovaným termínem původně objevila na Engadget na Pá. 26 listopad 2010 05:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Dožadovat se | zdroje Panasonic | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat