pátek 26. listopadu 2010

Engadget je Suvenýry Průvodce: E-čtenářů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Vítejte na Engadget Suvenýry průvodce ! Tým zde si je dobře vědoma srdcervoucí obtíží sezónní zážitek z nakupování, a chceme, aby vám pomohl roztřídit odpadky a přijít s poklady v tomto roce. Níže je dnešní houf kurátor vybere ruku, a můžete vydat zpět na Průvodce hub dárky vidět zbytek výrobku, průvodců, protože to zní celé prázdnin.
E-čtenáři mají opravdu začal přijdou na své v posledních několika letech, a tam jsou nyní houf možností, od utilitárního na multi-tasking. Pokud uvažujete o získání čtenáře pro přítele nebo milovaného člověka, podívej ne dále: máme naše nejlepší tipy níže.

Skladování stromeček



Koutek (WiFi)

Barnes a Noble je masivní knihovna knih zůstává těžké porazit, stejně jako jeho snadné nákupní zkušenosti. Aktualizace firmware pomocí e-Ink displej osvěžuje jsou rychlejší, než kdy jindy, a dostanete synchronizaci mezi několika zařízeními při použití kout aplikace.

Klíčové specifikace: WiFi pouze, e-Ink displej, sekundární barevnou dotykovou obrazovkou

Cena: 149 dolar

Další možností ...

Kobo e-reader - 129 dolar

Tohle je trochu holé kosti, ale je to lehké a pohodlné do ruky, s aplikací pro každou platformu. Nejnovější verze nabízí Wi-Fi a několika barevných variantách, taky.

A další ...
Kindle (Wifi) - 139 dolar

Spec. pro spec tohle je přesně stejný jako jeho levnější, Wifi-jen bratranec, ale s větší pohodlí zdarma připojení 3G pro popadat knih na cestách.


Oh, neměli byste mít



Kindle (3G

Žádné komentáře:

Okomentovat