neděle 2. října 2011

Mutewatch zápěstí-On: pobyt na úkol s dobrou vibrací (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/mutewatch-wrists-on-stay-on-task-with-good-vibrations-video/:
Ne, na obrázku nahoře není nějaký modernizovaný Strážce zápěstí komunikátoru. To je Mutewatch , a byli jsme překvapený, protože jsme poprvé spatřila, že před více než rokem. Na první pohled to vypadá, podobný gumy módní náramek , které by mohly jeho 260 dolarů cenovka ostuda. Ale se správným pohybem nebo dotykem, že se ukazuje být mnohem víc. Stockholm -založené start-up za ním, říkal Mutewatch AB, předpokládá zařízení, které slouží jako "nástroj pro řízení času" pro nastavení rychlé zápěstí, cítila vibrující výzvy v průběhu dne. Zamyslete se Growl, ale na vašem zápěstí. Náramkové hodinky chybí číselník a křišťálu, a místo toho je hranatý, dotykové části, kde je tvář skrytou LED , čidlo okolního osvětlení, pohybový senzor a vibrace motoru na poplach. Strávili jsme nějaký čas používat téměř poslední jednotka vidět, co by to bylo tiše řídit své dny, a to vše vyložil hned za přestávku.

Pokračovat ve čtení Mutewatch zápěstí-On: pobyt na úkol s dobrou vibrací (video)

Mutewatch zápěstí-On: pobyt na úkol s dobrou vibrací (video) původně objevila na Engadget na So. 1.10.2011 18:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Mutewatch | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat