neděle 2. října 2011

Vyjdi a panuj

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:
by Scoble

Poznámka redakce: Autor Host Aaron Levie je zakladatel a CEO společnosti Box.net.

Staré technologie stráž Silicon Valley se rychle vysazení. Z hodně staré čelí oscilující strategie a vůdce , nově staré přes vířící ředitelů tak rychle, jak mrtví bazén výrobků, zaměření celé společnosti na konkurovat Zuckerberg, nebo způsobit velké dezorientaci , jak se posunout do budoucnosti , nebo dokonce Starší, nové, s obsahem čepu nebo dva před přátelským přistání do Google a Facebook.

S tímto přechodem starých na nové a nové na staré, je neobyčejně vzácnou příležitostí k vybudování nové velké technologické převálcovat. Dnešní technologie otočné krajiny podpoří ty s předsudky vůči rychlosti, změna a narušení.

V posledních několika měsících sám, jsem slyšel o nové podniky, které stojí na radikálně transformovat, jak jsme ve styku se zdravotní péčí, úder otevřenou televizi spotřebu a zajistit, aby vzdělávací Mobile. A svěže, nepotřeboval jsem žádné modifikátory popsat tyto nováčky: nic o tom, "dívat se na televizi, zatímco Tweeting" nebo "usnadnění zdravotnictví s místními kupony." Ne, Ty mají potenciál stát se mění pravidla hry služeb od podnikatelů, které jste nastavili jejich oči na sen.

Marc Andreessen nedávno vyložil neuvěřitelně těsné argumentem, proč software bude do značné míry ovládnout svět . Nebo přesněji, jíst. Ale to bude jen tehdy, pokud pracujeme na opravdu světové vývoj technologií. Technologie, která nám pomáhá komunikovat, zachránit a zlepšit život, nebo lépe rozhodovat v našich podnicích, rychleji.

Uvádí na narušit a Demo před několika týdny mě přemýšlet o tom magické fázi životního cyklu spuštění: místo ve stavebním procesu, kde nic a všechno je možné. Musíte ale udělat první pivot, nemohli jste odmítli více než pár VCS, a jsem si jistý, že tým dynamický je jen copacetic. Ah, slavné časy.

No, než se dostanete mnohem dál, zde je několik nevyžádaných hodiny jsem myslel, že podíl po pěti letech horské dráze v údolí:

Ujistěte se, že neustále děláte něco, co nebylo možné před 3 lety

Pouze podniky, jejichž hodnota začíná v tomto odvětví jsou ty, které nemohly existovat v jiné době. A s rychlostí změny na internetu dosažení únikové rychlosti se měří v dobách čtvrtletí, ne roky. Pokud si nejste s využitím některé zcela nové Enabler, jste toast. Možná, že výhodou je řádově změny v cenách a dostupnosti infrastruktury, protože oblak (Cloudera, DotCloud, Twilio) nebo nyní všudypřítomný přístup k mocným "inteligentní" zařízení (náměstí, Uber, KNO, vzdušné Labs) , nebo změna v sociálním chování, v práci i doma (stěžovat si, Jive, HealthTap), nebo všechny tři. Cílem je, aby neustále sahá po okraj, co je možné, rozšířit hranice toho, co se očekává a otáčením román do zvyku. Pokud to neuděláte, nebudete vystupovat, nebudete získat trakci, a nebudete vyhrát. Jako Andy Grove připomíná, pokud si nejste vytvoření 10X zlepšení rozměru nákladů, efektivnosti, nebo výhody pro spotřebitele,

Žádné komentáře:

Okomentovat