neděle 2. října 2011

Sony Ericsson půjčuje ruku FreeXperia DEVS, ukazuje lásku k CyanogenMod 7.1

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Ukázalo se, že Sony Ericsson je opravdu přichází kolem k poznání, že Android telefony jsou jedna velikost pro všechny návrh. Po přijetí oznámení o týmu FreeXperia o neúnavné úsilí CyanogenMod 7.1 SE některých zařízení, společnost je nyní " táhne Samsung "tím, vyslovuje podporu k příčině. Firma poskytla skupina s přibližně 20 telefonů, spolu s ladění a znovu fotoaparát knihovna binárky pro zajištění správného uživatele. Nekončí, Sony Ericsson doufá, že tyto kousky k dispozici všem vývojářům podle zvláštního EULA v blízké budoucnosti. Samozřejmě, že společnost i nadále připomíná svým uživatelům, že není specificky omlouvat uvolnění zavaděč - která stále vede ke ztrátě záruky - i když je ochoten pomoci udělat právě to.

[Díky, Thorsten]

Sony Ericsson půjčuje ruku FreeXperia DEVS, ukazuje lásku k CyanogenMod 7,1 původně objevila na Engadget na ne. 2.10.2011 12:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Sony Ericsson Svět vývojářů | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat