neděle 2. října 2011

Boston Dynamics Alpha Dog je Alyx Vance PET pohled jako hračka (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Boston Dynamics BigDog je jedna z našich nejoblíbenějších šílené úrovni DARPA projektů robotický balení-mule, která může nést 400 liber na kit pro vojáky. Na nějakém místě, Massachusetts mechaniky rozhodl bot by bylo mnohem lepší, kdyby se jednalo o velikosti býka, nebo víte, SUV. Pes Alpha ztrácí un-kradmé bzukot zvuk jeho předchůdce, má rozsah 20 kilometrů a mohou trvat mnohem větší trest. Pokud jste Podívejte se na video po přestávce, uvidíte dva lidi, se neúspěšně pokusí Takedown na téma - Half-Life 2 zpátečníků, může dojít boje flashback při pouhém pohledu na to. AT-AT Jr Očekává se, že testování v terénu vidět někdy v příštím roce, kdy nebude mít testovací hornin vypořádat se, ale US Marines. Značka naše slova: Očekáváme, že 'em se objevit v každé děsivá dystopie 2020s, a se dívá roli v nadcházející Robopocalypse .

Pokračovat ve čtení Boston Dynamics Alpha Dog je Alyx Vance PET vypadají jako hračka (video)

Boston Dynamics Alpha Dog je Alyx Vance PET pohled jako hračka (video) původně objevila na Engadget na ne. 02.10.2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE Spectrum | zdroj Boston Dynamics | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat