neděle 2. října 2011

Prototype kouzelný koberec používá elektrifikované vlákna na "Fly" Aladdin předběžné objednávky (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/prototype-magic-carpet-uses-electrified-threads-to-fly-aladdi/:
Pokud jste strávil své dětství touhu létat, nejste sami - a jeden Princeton grad může přijít o krok blíže k tomu, že reality s prototypem koberec kouzlo . Ok, není to vlastně koberec z magické odrůdy, ale 4-palec kus plastu elektrifikovaných malými vedení nití. Funguje to takto: použitím proud listu, malé vzduchové kapsy pod formu, pohánět dopředu jeden centimetr za sekundu. Vzhledem k tomu, že vyžaduje, aby letečtí kapsy vpřed, je třeba koberec zůstat blízko u země - dělat to více jako Marty McFly v hoverboard než preferovaný způsob Aladdin dopravy. Ještě lépe, vynálezce plány solární verzi, což by uvolnilo koberec z těžkých baterií omezení a nechte ji volně cestovat na větší vzdálenosti. Podívejte se na video a zdroj po přestávce více deets.

Pokračovat ve čtení Prototype kouzelný koberec používá elektrifikované vlákna na "Fly" Aladdin předběžné objednávky (video)

Prototype kouzelný koberec používá elektrifikované vlákna na "Fly" Aladdin předběžné objednávky (video) původně objevila na Engadget na So. 01.10.2011 21:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | zdroj Aplikovaná fyzika dopisy | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat