neděle 2. října 2011

ASIMO napodobuje každý váš pohyb, blíže k okraji jediný bílý robot území (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/asimo-mimics-your-every-move-edges-closer-towards-single-white/:
Hele, podívej Engadgeteers! Je to další Kinect hack - až tohle se používá reálná řešení robot. Honda zavedl ASIMO se k davům na rok 2011 na IEEE mezinárodní konference na inteligentní roboty a systémy na odiv své nově nabyté dovednosti, pop a zámkem . Dobře, takže silikon-Fella vykuchaná nemůže Krump s nejlepšími of'em ještě, ale může pravděpodobně pohybu - to vše závisí na vaší taneční repertoár. Po pracujících mimo jejich doupat šíleného vědce, výzkumníky za bot podařilo vymyslet způsob napodobování lidského pohybu, který překládá mapovat body na horní části těla uživatele v reálném čase, robot replikovány pohybu. Nevyzpytatelný z vás pravděpodobně představoval nalevo od středu využití technologií, ale nám vyfouknou, že škodlivý balón, tam bude žádné případy "Přestaň bít se ASIMO" Tady, jak inženýři mají vestavěné v kolizi a stability záruky . Tak živý, it's-Záhadný vylepšení nekončí ani jako ASIMO nyní obsahuje také databázi textu inspiroval gesta - což naše budoucnost robot přítel prostředky fyzického vyjádření jeho chladný, "Nenávidím tě tak moc pravdu Nyní "robo-tón. Jiné, než zjistil, že doma v Itálii, tyto inovace jsou jisti, aby ASIMO na druhém konci našeho dálkové ovládání příkaz . Klikněte na přelomu minulých vidět automatické MIME drop, jak to je horko.

Pokračovat ve čtení ASIMO napodobuje každý váš pohyb, blíže k okraji jediný bílý robot území (video)

ASIMO napodobuje každý váš pohyb, blíže k okraji jediný bílý robot území (video) původně objevila na Engadget na so. 01.10.2011 19:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj IEEE Spectrum | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat