neděle 2. října 2011

Funkce: Real konkurenci Redmond: Windows Phone 7 "Mango" přezkoumány

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZDydHEOObWM/real-competition-from-redmond-windows-phone-7-mango-reviewed.ars:

Zhodnotili jsme, když Windows Phone před rokem, se nám líbilo hodně, co jsme viděli , ale uznal, že to mělo víc než několik mezer a ostré hrany. Zatímco platforma přilákala vývojářů a aplikací, s více než 30.000 titulů v App Store, úspěch u spotřebitelů je těžší sehnat. I když existují náznaky, že platforma je alespoň objevit se na radary kupujících, skutečné prodeje zůstávají nízké.

Windows Mobile 7.0 není dokonalé uvolnění. Žádoucí vlastnosti, šéf mezi nimi kopírování a vkládání a multitasking, chyběly. To mělo SDK a vývojové prostředí, které byly snadno použitelné, ale úzký v rozsahu, aplikace nemůže získat přístup k fotoaparátu a byly omezeny na připojení k síti, které může udělat, například. Vydání první upgrade, který přidal kopírování a vkládání, bylo něco ale hladký, se zpožděním, neslučitelnost funkcí, a dokonce i občasné zděné telefonu. Život s Windows Phone v prvním roce jeho vydání znamenalo žít s některými kompromisy.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat