neděle 2. října 2011

Samsung Stratosphere stanoví, že všechno se spec listů léčbě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:
Nadcházející Samsung Stratosféra pro Verizon Wireless je stěží tajemstvím, ale kromě pár detailů se říká , že specifikace tohoto LTE vybavený QWERTY jezdce zůstali tak trochu záhadou. Nyní vše, co se změnilo, a to díky ve velké části k jeho úniku spec listů z Big Red - stačí se podívat po přestávce. Bude to balení 4-palcový AMOLED displej s WVGA rozlišením, a (pravděpodobně) jednojádrový procesor 1GHz, spolu s 512 MB RAM, 4 GB vnitřní paměti a 4GB microSD kartu, která je pre-nainstalovány. Je zvláštní, že to bude první LTE telefonů Verizon začlenit Micro SIM místo větší, tradiční nabídku. Jiné, než to, vypadá to, že spekulace o Android 2.3, spolu s jeho 5MP zadní / přední kamery 1.3MP byli mrtví na. K dispozici bude také LED blesk v závěsu, ale pro zachytávání videa je omezena na poměrně všední 480p. To znamená, že pokud jste žízní po rychlosti, ale potřebují klávesnici, ve stratosféře je vypadat jako vaše zřejmá (i když jen) volby.

Pokračovat ve čtení Samsung Stratosphere stanoví, že všechno se spec listů léčbě

Samsung Stratosphere stanoví, že všichni se s léčbou list spec původně objevila na Engadget na ne. 2.10.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Droid život | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat