neděle 2. října 2011

Hack svou kulturu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MofgCfF22Rc/:
Justin Kan

Poznámka redakce: Tento příspěvek je host Justin Kan, spoluzakladatel Justin TV. a TwitchTV . Můžete sledovat ho na Twitteru zde a číst jeho blog zde .

Chování je virus. My rozšířit naše chování k lidem kolem sebe, ať už pasivně nebo záměrně.

Pop Kvíz: Co faktor nejvíce koreluje s obezitou? To není příjem, rasu, náboženství nebo genetiky. Ukazuje se, že nejlepším ukazatelem obezity je váš přítel skupiny: Máte-li nadváhu přátelé, je více pravděpodobné, že budou obézní sami. To dává smysl, protože si vytvořit své chování nastavit v interakci s těmi kolem vás. Pokud se vaši přátelé jsou fyzicky aktivní a dobře jíst, budete mít více možností, jak fyzicky aktivní sami, a tráví více času na zdravá jídla. Případně, pokud jsou vaši přátelé žijící v reálném životě verze Super Size Me, budete pravděpodobně na rychlík typu II diabetes.

Vzhledem k tomu, dost vystavení chování, toto chování se normativní. To platí jak pro pozitivní a negativní chování. Jeden jednoduchý chování jsem viděl, se šíří prostřednictvím své vlastní skupinu přátel, je jízda motocyklů. Poprvé jsem začal jezdit před několika lety poté, co dva z mých přátel přišel na kole (které chtěl začít několik let, ale nikdy katalyzátor do té chvíle). Rychlý posun vpřed čtyři roky a oba moji bratři, dvě spolubydlící a mnoho dalších přátel jsou na koni, s mnoho více v různých fázích brát jezdce testu a spojení dárce orgánů klubu.

Během posledních několika let jsem byl překvapen, učit se, že to je i případ pro podnikání. Pro většinu lidí, začínajících jsou riskantní snažit a něco se mu vyhnout. Mnozí váhají opustit své zajištění pracovních míst a pokusit se začít od nuly společnosti. Z hlediska očekávané hodnoty, kdy factoring v určité riziko neštěstí připadající na základní lidské povahy, aby byly správně maximalizovat výsledky. Nicméně, pro rostoucí skupinu, jsem si všiml, že začínající jsou normalizované chování, a že se obvykle šíří prostřednictvím osobního spoje.

Můj bratr Daniel je dokonalým příkladem. Když Daniel vystudoval vysokou školu v roce 2009, byla ekonomika v recesi hrozné, a to bylo velmi obtížné pro nové grady při hledání zaměstnání. Zpočátku mají velmi malý zájem začínajících začal dělat prodeje a rozvoje podnikání ve Uservoice poté, co našel žádné možnosti v oblasti poradenství a bankovnictví, kde se pár přátel svého štěstí najít práci byli vedeni. Po několika letech, kdy s přáteli zakladatelů a časných zaměstnanců začínajících, slyšel o začínající každý den a obdobná zařízení s startup zakladatelů, on udělal skok sebe a získalo tým zahájit Appetizely .

Příkladem kultury hacking v měřítku, je Y Combinator. Jedním z důvodů, proč si myslím, Y Combinator je tak silná, je proto, že vytváří novou společenskou normou, a to zejména pro ty, kteří pocházejí ze zemí mimo Silicon Valley. Po spuštění v YC, vaši přátelé a rodina, že jsi blázen. Do konce roku, máte další kamarád kohorta: Ostatní YC podnikateli a absolventy. Tyto nové přátele bude poskytovat podporu a poradenství, ale ta nejdůležitější věc, že ​​vám je implicitní jistotu, že nejste blázen.

Z toho plyne poučení je, že přes některé chytré sociální inženýrství, můžete zaseknout svůj vlastní život, aby se v pozici k dosažení cílů, které jste ani nevím, jak začít. To je také

Žádné komentáře:

Okomentovat