pondělí 26. září 2011

Aneb zapálil tablet údajně na čepu ve středu, nastavit lodi v listopadu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/kindle-fire-tablet-purportedly-on-tap-for-wednesday-set-to-ship/:
"Kindle Fire." Nelze říci, že je to jméno bychom si hodili dohromady, pokud k pěti minut přebývá a ujistil, že bychom se na absolutně žádná rizika pro to selhává, ale hej - kdo jsme, aby otázka, Jeff Bezos TechCrunch je? zachování pověsti Kindle tablet svěží s novou porci Intel, bít dráty jen dva dny před jeho vybavení 28.září tiskové konferenci . Podle publikace, byl "Fire" (posmívali nahoře) zvolit, aby se odlišil to od E-ink sourozenci, které vám prodat spolu s ní, a my jsme řekli očekávat otupující množství obsahu nabídek, které by aby bylo stále více atraktivní v oblasti, která v současné době dominuje iOS. Navíc je dual-core Texas Instruments OMAP chip nyní nahnuté, a pokud vše půjde dobře, měl by sub-300dolarů zařízení lodi v listopadu. Mezitím se B & N inženýři údajně dřeli dál na kout Barva 2, a my bychom se překvapit, co nejméně vidět, že spěchá do oznámení jen proto, aby Phunk With toku Amazon. Budeme tam žít ve středu rozbít všechno se - vodní sprinklery v závěsu, přirozeně.

Aneb zapálil tablet údajně na čepu ve středu, nastavte na lodi v listopadu původně objevila na Engadget na po. 26.září 2011 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TechCrunch | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat