pondělí 26. září 2011

Google disk mohl být konečně připraven ke startu, může být jen přejmenované dokumenty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/google-drive-could-finally-be-ready-for-launch-may-just-be-rebr/:
Google disku
GDrive, GDisk, Google disk - bez ohledu na to, že voláte v těchto dnech - se blíží. Alespoň podle našich přátel, na TechCrunch. Tato služba není právě pověst, ale skutečný produkt od roku 2007. Bohužel však, že nikdy to prošlo dogfooding fázi. Interní cloud storage nástroj Google, byl velmi očekávaný, ale v roce 2010 se zdálo, jako poslední hřebík byl uveden v jeho rakvi, když dokumenty se proměnil v provizorní náhradu s možností uložení libovolného souboru. No, Google disk ještě existuje, a spekuluje se, že Google Dokumenty se nakonec přejmenovala jako disk a obnovila se non-doktoři ukládání souborů se stěhoval do popředí. A co víc, je to říkalo, že tam bude Desktop synchronizace složky, podobně jako Dropbox. Samozřejmě, že na obrázku výše (od Google, podporovaný prezentací), a nedávno objevené zmínek o Drive.Google.com v chromu nemusí nutně znamenat nic. Ale v případě Google skutečně plány na přijetí tohoto Chrome OS věc vážně, disk se jeví jako přirozený společník služby. Zatím však jsme jen muset trpělivě čekat, aby viděli, co, pokud vůbec něco, je z nich nejnovější hřmění.

Google disk mohl být konečně připraven ke startu, může být jen přejmenované dokumenty původně objevila na Engadget na po. 26.září 2011 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TechCrunch | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat