pondělí 26. září 2011

Rogers stále Samsung Galaxy S Glide včas na svátky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/rogers-getting-samsung-galaxy-s-glide-in-time-for-the-holidays/:
Jistě, Will Rogers brzy zahájí svoji vlajkovou loď Samsungu Galaxy II S LTE , ale někdy prostě musíš mít hmatatelný klávesnici. To je místo, kde Galaxy S Glide přijde: lidi na MobileSyrup byli schopni vzít krátkou prohlídku zařízení, a zjistil, že tento telefon má dosud neohlášených čtyřřadá QWERTY s 4-palcový AMOLED displej, 1.2GHz dual- core CPU a 8MP zadní / 1.2MP front-čelí kamery. Ne tak docela až na par s 4G vybavené starší bratr, ale někdo se potřebuje nejmódnější hračku na trh, ale chuť vysoký výkon může najít to především zajímavou možnost. To je čekal, že objeví někdy mezi dneškem a koncem roku (to zužuje časový rámec docela dost) a nemá prokázanou cenu jak přesto. Viděli jsme zařízení, vznášející se kolem mid-range pro nyní, přinejmenším, a pravděpodobně bude ještě mnohem populárnější než tragicky, nesouvisející Samsung Glyde .

[Díky, TheMetrix]

Rogers stále Samsung Galaxy S Glide včas na svátky původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 19:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj MobileSyrup | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat