pondělí 26. září 2011

Zpráva: Co třeba "net? Bary, restaurace a kluby

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/p8oI7_UQCxw/bars-restaurants-and-clubs-what-we-rely-on-net-for-the-most.ars:

Nový Pew Research / Knight nadace průzkum týkající se používání Internetu je plný odhalení o konkurenci mezi novinami, televizí a sociální sítě pro místní zprávy diváky. 79 procent populace Spojených států, která je nyní online spoléhá na "Čistá u většiny klíčových místních subjektů. Ale možná nejzajímavější část zprávy je seznam pěti místních témata, která on-line krajina je "nejvíce spoléhal na zdroj." Tady jsou:

Bary, restaurace a kluby: Cílem této studie bylo přijato od ledna 12 až 25 a 2251 dotazovány dospělé (18 +) na mobilní telefony a pevné linky. Asi polovina (55 procent) respondentů dosáhla Pew / Knight řekl, že se pravidelně aktualizuje na nejlepší zalévání děr a restaurací online.

"Ti, kteří hledají takové informace jsou neúměrně ženy, věk 18-39, vysokoškolské vzdělání, městskou a příměstskou a uživatelů internetu," uvádí zpráva.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat