pondělí 26. září 2011

Inhabitat na týden v zeleném: Solar Decathlon, vodík Jet a solární instalace LED

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/inhabitats-week-in-green-solar-decathlon-hydrogen-jet-and-a-s/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.
Tento týden neuvěřitelné plodiny Sun-Powered panelových domů se objevovaly ve Washingtonu DC za 2011 Solar Decathlon , a Inhabitat byl na scéně, aby vám přinesla exkluzivní zpravodajství z letošních ohromující domů! Jsme se podívat na všech 19 letošních ultra-efektivní projekty , jsme se zaokrouhluje sedm hvězd týmy nastavit, aby se soutěže útokem, a budeme i nadále vás průběžně o výsledky role, takže zůstaňte naladěni . Také poukázala na několik inspirativních projektů od 1.000 dolarů MIT domu problém , jsme viděli masivní solární instalace LED svítí v noci v Chorvatsku, a my si všiml plány na futuristické plovoucí ostrov rájem na moři .

Zelená má dopravu věci valivého tento týden zahájila Chicago zeleného metra auto plné rostlin a Edison představil elektrický verzi svého X-Prize vyhrávat velmi lehký vůz . Dvoukolový dopravní sundal, stejně jako všichni-elektrický Tron Lightcycle vyrazil do ulic poprvé a vyvinuli vědci nylon motocykl , který je pevný jako ocel pomocí satelitní technologie. Také jsme se točit na 2012 Honda Insight Hybrid a my se představila plány na vodík Lockheed Stratoliner jet , že může cestovat kamkoli na Zemi bez doplňování paliva.

V září vítr se školami po celé zemi jsou nyní v jednání, ale pokud jste stále míchat vyzvednout pár last-minute dodávky Nenechte si ujít zátah na 14 Zelená gadgets pro návrat do školy a deset solární návrhy na účtovat váš život. Také jsme viděli, eco-fashion jít high-tech jako výzkumníci vyvinuli inteligentní t-shirt , které lze sledovat důležité nemocničních pacientů příznaky, vytvořili designéři detekce pohybu interaktivní okno zobrazí a Star Wars fan se pozoruhodně realistický stormtrooper helma úplně od Adidas tenisky. Nakonec jsme zazářila světla na švédské školky plány pro sledování dětí s GPS sledovací zařízení .

Žádné komentáře:

Okomentovat