pondělí 26. září 2011

Twitter vs. Ticker

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YzQHYJ-WUxg/:
Screen Shot 2011-09-26 at 1.14.34 AM

"Co se děje?" Textové vstupní pole na domovské stránce Twitteru nevinně nás žádá, abychom neustále a přesvědčivý nás zadat <140 znaků okna na to, co děláme právě teď. Pro nejvíce se rozdělit, pokud jste aktivní Twitter uživatel, můžete účastnit dobrovolně, což přispívá k real-time hučení více než 200 milionů aktualizace denně.

Na přijímacím konci těchto aktualizací jsou lidé, kteří jste se rozhodli přihlásit do svého vysílání jeden způsob, jak své stálé postavení. To líbí nebo ne, že jsem přihlášena na to, co jste jedli k snídani, si dnes ráno, nebo myslíte, že o finanční krizi v Evropě.

Minulý týden Facebook představil rysy , které se zdají záměru na to, aby tento základní stavu vysílání funkcí Twitter vypadá jako hračka .

Nejvíce "Twitter-like" z těchto funkcí, Ticker, sedí ukotvené na pravé straně vašeho profilu na Facebooku a automaticky scrobbles Facebook aktivity uživatelů, včetně toho, co písně lidé poslouchají na služby, jako je Rdio a Spotify, kterou uživatelé Friending, co uživatelé se líbí, co jsou to fotky jsou označeny a to, co komentující. Ticker dokonce nakonec ukázat app-specifické aktivity, jako je čtení a pěší turistiku.

"V loňském roce jsme uvedli na trh Open Graph, přidali jsme jména, takže si mohl stejně jako všechno, co jste chtěli, letos jsme přidali slovesa," popsal Zuckerberg rozšířené grafu na F8 začátkem tohoto týdne, jinak se zmínit, že od teď těchto "slovesa "Povolení většinou nesmyslné pramínek hluku, parlaying těla friending aktivity a písně lidé poslouchají na Spotify nebo Rdio.

Robert Scoble poslouchá "Vaše tělo je divů" BY JOHN MAYER NA Spotify, ad infinitum.

Jako komik Chelsea Peretti poznámky, je to skoro jako naděje Facebook, Ticker se, že jeho uživatelé budou mít následující postoj: "Budu skončit, protože Twitter Facebook se neustále aktualizuje tento zdroj z mých přátel aktivity na horní pravé straně hned!"

No, možná ne přestat Twitter sama o sobě (že bitva již byla ztracena), ale strávit více času na Facebooku jisti.

Ale zatímco oba začínají a končí v T "er", Twitter a Ticker vyvolat velmi různorodé tělesné reakce. Jako Facebook uživatele Joe Braidwood dal to, "Jedním z nich je rychle se pohybující zdroj skutečné aktualizace - druhý je zdroj všech svinstvo byste obvykle pečlivě věnovat pozornost."

Samozřejmě bychom raději sledovat firehose o nejnovější informace a glib komentáře k dispozici v našem Twitteru, než stát stranou fakt, že někdo, jsme se setkali na konferenci a někdo nevíme, jsou nyní přátelé. Dobře, tak Twitter> Ticker.

Ale v legraci zdánlivé zbytečnosti Ticker je, zapomínáme, že Twitter také má jeho vlastní verzi Ticker, aktivita Tab. Ano, máte tendenci zapomínat aktivity Twitter Tab, protože to není ve vaší tváři po celou dobu, ale také ukazuje, svět své akce na sociální sítě, pokud jste click-through na to - je to prostě jako "Stalker-like", jak Ticker chcete-li.

Žádné komentáře:

Okomentovat