pondělí 26. září 2011

Další údajný HTC Vigor úniku: HD displej, 1.5GHz dual-core, Beats Audio

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/another-alleged-htc-vigor-leak-hd-display-1-5ghz-dual-core-be/:
Víme, že high-end HTC Vigor existuje , ale my jsme stále ještě v nevědomosti o jeho přesné specifikace - v neposlední řadě proto, že předchozí "únik" Ukázalo se, že nesmysly . Nyní italská vole jménem Fabio Mele si myslí, že je dostal do rukou ROM Verizon pro Vigor a vytáhl spoustu informací, včetně výuková videa (což přineslo činí výše) a klíčové hardware pověření. A jsou nějaké pověření: 4,3-palcový displej s rozlišením 720 řádků LG-soupeřit šílenství HD, dual-core 1.5GHz procesor, 1 GB RAM a 8 megapixelů zadní kamery. Vykázané ROM obsahuje HTC hodně-vychvaloval Beats Audio software, který jsme experimentovali s OSN-americké Sensation XE . Bereme to vše se špetkou soli, pokud vám to nebude vadit, Signor Mele, ale my chceme věřit, opravdu jsme.

[Díky, Giuseppe]

Soubor pod:

Další údajný HTC Vigor úniku: HD displej, 1.5GHz dual-core, Beats Audio původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 07:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HDBlog (italsky) | zdroj Fabio Mele | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat