pondělí 26. září 2011

Samsung oznámila, Galaxy II S LTE a Galaxy II S HD LTE telefonů pro korejský trh

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-announces-galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-s-ii-hd-lte-handset/:
Je tu docela velké zprávy přicházející z Jižní Koreje dnes, kdy Samsung právě oznámil, Galaxy II S LTE telefon, spolu s jeho bratrancem ještě lákavější, Galaxy II S LTE HD - první člen Galaxy S rodinou na skále HD displej. Toto nové zařízení, na snímku vpravo, se může pochlubit 4,65 palcový AMOLED Super HD displej s rozlišením 1280 x 720, což znamená asi 316 pixelů na palec. Jiné, než to, že její specifikace jsou stejné jako u Gingerbread-oživený S LTE II, který je poháněn 1,5 GHz dvoujádrový procesor a nabízí 16 GB interní paměti, osmi megapixelovým fotoaparátem, který podporuje 1080p HD video a obvyklé sbírky WiFi, Bluetooth, GPS a schopností NFC. Žádné slovo ale jde o cenu nebo dostupnost, ale Galaxy II S LTE bude k dispozici výhradně na SK Telecom, zatímco varianta HD bude dostupná na všech třech korejských nosiče - SK Telecom, LG U + a KT.

Samsung oznámila, Galaxy II S LTE a Galaxy II S HD LTE telefonů pro korejský trh původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 05:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocketnow , Sammy Hub | zdroj Samsung (Korea) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat