pondělí 26. září 2011

Zapnutý: Žádné nové dráty, jedna nová varování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/switched-on-no-new-wires-one-new-caveat/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

V deseti letech, která byla pokryta WiFi domácí sítě přes Spojené státy, několik technologií, jejichž cílem je za použití stávajících kabelů v domě se setkávali s omezeným úspěchem. Patří mezi ně MOCA (Multimedia přes koaxiální kabel, který byl přijat někteří poskytovatelé služeb k provedení multi-pokoj DVR) a HomePNA (původně pro telefonní linky, ale později se rozšířila do koaxiálního kabelu stejně). Alespoň tři duely normy rovněž snaží přinést vysokorychlostní připojení přes elektrické vedení. HomePlug , nejúspěšnější z nich, měl několik iterací. Poslední - HomePlug AV - je dimenzováno na teoretickou propustnost až 200 Mbit / sec. Nicméně, technologie, elektrické vedení se brzdí vysoké ceny, a občas problémy s interoperabilitou.

Ale nový přístup se snaží být jeden protokol vládne všem, provoz po telefonní linky, elektrické vedení nebo koaxiální kabel. Daboval G.hn , ITU standardu slibuje až 1Gbps teoretickou propustností, použití v reálném světě přes elektrické vedení by měla dosáhnout mezi 250Mbps a 400Mbps. Pokud to zní apelovat na vás, nejste sami. Poskytovatelé služeb, stejně jako myšlenka G.hn, protože jim umožňuje větší flexibilitu než předchozí úsilí. Ve skutečnosti se jim to líbilo natolik, že - navzdory G.hn je kapacita - oni trvali na normy kvality služby, které by mohly omezit nebo zakázat spotřebitele od jeho instalace se poté, co si kupují adaptéry od prodejců.

Pokračovat ve čtení zapnuto: Žádné nové dráty, jedna nová varování

Zapnutý: Žádné nové dráty, jedna nová námitka původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 20:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat