pondělí 26. září 2011

NYT: Netflix stávky se zabývají Dreamworks, začne streamování filmů, televizních speciálů v roce 2013

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/nyt-netflix-strikes-deal-with-dreamworks-will-begin-streaming/:

Vypadá to, že ty zvěsti o streaming dohody mezi Netflix a společností DreamWorks Animation byl tak dobrý, jak inzeroval. Podrobnosti jsou stále nejasný v tomto bodě, ale New York Times zprávu, že se obě strany dohodly, filmy stream Dreamworks a televizních projektech, jako součást dohody v odhadované hodnotě 30 miliónů dolarů. Na základě smlouvy, která nahrazuje podobné placené televize smlouvou mezi Dreamworks a HBO budou Netflix začít nabízet exkluzivní přístup ke studiu nové filmy v roce 2013, s Antz, Kung Fu Panda a další tituly z knihovny kritizovaný k dispozici pro streamování někdy později . Společnost se nemůže omezovat na prodej digitálních kopií filmů Dreamworks "v určité lhůtě, a to buď, kreslení Hlavní rozdíl mezi ní a HBO, který vyžaduje studio partnery zastavit digitální prodej mimo výhradní okna. HBO asi není příliš nadšený, když vidím, co Netflix stávku Dreamworks hlavní exec Jeffrey Katzenberg říká "převratného řešení", ale má i nové partnerství s vlastní Summit Studios, které se ocitne na palubě poté, co nechal z Dreamworks své smluvní celé dva roky dříve. Stále čekáme na oficiální potvrzení o nejnovější řešení Netflix, ale budeme vás informovat, jakmile jsme si to.

NYT: Netflix stávky se zabývají Dreamworks, začne streamování filmů, televizních speciálů v roce 2013 původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 03:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj The New York Times | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat