pondělí 26. září 2011

Vítězství je to, co cítí, Shaker Edition

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z27jBQqurn8/:
photo

"" Co? ". "Zvládli jsme to narušit," řekla Sarah klidně. "My křičel tak silně, jsme se probudili do budovy."

Poté, co křičí skončila, Izrael na základě Shaker kopal Burning Man plány na TechCrunch Disrupt SF 2011 zkoušky v San Franciscu, vypracovat plán, který bude kupovat nějakou dobu (s dotazem, zda by mohly mít všech 13 zakladatelů na jevišti), a tento plán má opačný účinek (my jsme řekli: "Ano.").

Poté, co prožívá Erick říkat jim, že jejich byl jeden z "nejvíce nudné prezentace, co jsem kdy slyšel" a trávení jeho vášnivá důvodu, "Vem mě s sebou do Shaker, abych se cítila jsem v baru! Místo toho, aby seznam 25 dalšími funkcemi, dej mi jeden dobrý zážitek, "Tým strávil bezesnou noc praktikování jejich prezentaci před hozen na scénu.

"Zbytek příběhu je dobře zdokumentováno , "Yonatan říká" hudba, která nefunguje, počítač, který zmrazil stejně jako jsme šli na pódium, tým v Izraeli účast v taneční Shaker na baru, uvolnění červeného srdce diváků, a samozřejmě Mike - plná taktu. - vyhlášení "

Není divu, že místo účasti na after-party jako vítězové , tým Shaker narazilo v hotelovém pokoji (foto nahoře).

Yonatan říká: "Ten chlap na obrázku je samozřejmě Andy, naše vedoucí finančního ... On je ten, brzdí každý dolar, který v naší společnosti - nemohl pustit z kartonu kontroly, dokud se doslova šel do postele s tím."

No, to je bordel Jo, a akustika

[Xx] [xx] [xx]

Jo.
No, nemám tušení, jak to vyrovná. Je to úžasné.

Žádné komentáře:

Okomentovat