pondělí 26. září 2011

Netflix bere výpad na HBO se dohoda DreamWorks

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZHQGKAkRPiU/:
Netflix laptop

Netflix vzal několik hitů v poslední době se jeho reakce na plány na rozdělení jeho vysílání a DVD podnikání, ale nyní je zpět děrování. Společnost podepsala dohodu s DreamWorks , které mu umožňují přístup k jeho filmů a televizních pořadů pro vysílání přes internet za pay-tv-okénko. Netflix vyhrál dohodu o HBO, která v současné době je první v pořadí televizních sítí mezi ukázat DreamWorks filmů.

To je pravda, Netflix přeplatit HBO. Odhady dají řešit Netflix na $ 30 milionů EUR na film DreamWorks, oproti $ 20 milión na film, který je v současné době platí HBO. To je přesně ten druh pohybu Netflix je třeba dělat teď, aby přenos až na par s kabelovou televizí. Netflix bude muset snížit mnoho dalších nabídek, jako je to s ostatními studia, aby se to stalo, ale navrhne, že to bude více agresivnější v budoucnosti. Za normálních okolností, Netflix nákupy streaming práva později Windows, obvykle po prémiových kanálů kabel se ukázat filmy.

Dohoda nejde v platnost do roku 2013, nicméně. A do té doby, počátkem roku 2012, bude Netflix ztrácí nárok na stream Disney a Sony filmů jako výsledek svého jednání s Starz padá .

Sony a Disney jsou mnohem větší studií, které čerpadlo se mnohem více filmů, každý rok, než DreamWorks. Netflix musí vyhrát více streaming lety z větší Studios Hollywood a chce-li být považován za vážnou alternativu k běžné televizi.


Společnost: Netflix
Datum spuštění: 26.září 1997
IPO: NASDAQ: NFLX

S více než 23,3 milionů členů ve Spojených státech a Kanadě, Netflix, Inc je předním světovým Internet předplatného pro radost filmy a televizní pořady. 7,99 dolarů za měsíc, Netflix členů v USA okamžitě sledovat filmy a neomezené T

Žádné komentáře:

Okomentovat