pondělí 19. září 2011

Stabilní verze Chrome 14 z nyní přináší několik vylepšení pro uživatele Lion

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/stable-release-of-chrome-14-out-now-brings-a-few-upgrades-for-l/:
Nejmodernější software dobroty od Google je tady, s Chrome bít své 14. iteraci (oslava, někdo?). Tento člověk dává Mac OS X Lion uživatelům něco navíc, mají přístup k překrytí posuvníky v prohlížeči. Chrome může také přenesení se nyní - přístupné s kohoutkem na celou obrazovku nebo na tlačítko více konvenční Ctrl + Shift + F. Nový web audio API dává vývojářům možnost přidat fantazii zvukové efekty a úpravy, zatímco nativního klienta je open-source navíc, když to podporuje pouze aplikace ve webovém obchodě Chrome, umožňuje C a C + + kód, který bude vykonán v prohlížeči. Google dodává, že tam bylo obvyklé chyby jasné-out, se celá věc těžit z trochu polsky - musím držet krok s těmi, webové aplikace otravné! Pokud jste již běží Chrome by se automatická aktualizace se kopal v, a noví uživatelé mohou chytit stáhnout z níže uvedené zdroje. Pokud je to dost dobré pro Gaga ...

[Díky, Michael]

Stabilní verze Chrome 14 z nyní přináší několik vylepšení pro uživatele Lion původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 09:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Google Chrome Blog | zdroj Google | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat