pondělí 19. září 2011

Zobrazit Engadget se žít zítra, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon, a další!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Chlapec, máme akcí nabité show pro Vás zítra! Někdo by mohl říct, že je to trochu akční, ale ne my, muži. A ano, budeme dělat to znovu žít, protože to, jak jsme se válet. Jsme fotografování zítra v osmnáct hodin ET, a pokud nejste štěstí / local stačí připojit se na zábavu osobně v New Yorku, můžete sledovat z domova na tomto webu zde.

Budeme se zúčastní také hudebník / internet pocit Jonathan Coulton, kteří budou diskutovat o jeho virové svah k vrcholu kytarová hra YouTube mas a ošetřování nám známé nebo dvě písně.

Budeme také cestovat do Maker Faire v New Yorku se podívat na roboty, závodní želví krunýře, dýchání ohně železné draky, a mnoho 3D tiskáren. A Značka: Živé co-hostitelé Matt Richardson a Becky Stern se k nám žít ve studiu diskutovat o některé z jejich oblíbených projektů DIY.

Pak se budeme věnovat návštěvě tvůrci Keepon, diskutovat o původu jejich roztomilá taneční "bot. Tim bude mít cestu přes střední ulicích New Yorku na milosti jednoho elektrického kola a Brian se pop podle umístění Žabí Manhattan podívat na na nejnovější průmyslově-definované vzory.

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Objednejte si zobrazit přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Zobrazit zdroj Engadget (M4V) do agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Zobrazit Engadget se žít zítra, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon, a další! původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat