pondělí 19. září 2011

AT & T údajně mluvil s rivaly o prodeji majetku ve snaze zachránit T-Mobile obchod

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
Je příliš brzy na to, psát si to, samozřejmě, ale AT & T navrhované akvizice společnosti T-Mobile čelí některé poměrně významné překážky, které by mohly vyvolat velký klíč v plánech společností - v neposlední řadě, což je soud ze Americké ministerstvo spravedlnosti. Nyní, podle Blooomberg, AT & T se aktivně mluvit s řadou menších soupeřů o prodeji některých svých aktiv (zejména "spektra a účastníky"), ve snaze zachránit dohodu. Zatímco rozhovory jsou popisovány jako "předběžné", AT & T má údajně již oslovili MetroPCS, Leap Wireless, mísa sítě, CenturyLink i Sprint, ale Bloomberg uvádí, že takové výprodeje možná stále ještě nejsou dostatečně prosím ministerstvu spravedlnosti. Jak se dalo očekávat, všechny tyto společnosti jsou ostatní maminky v této oblasti.

AT & T údajně mluvil s rivaly o prodeji majetku ve snaze zachránit T-Mobile se zabývají původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bloomberg | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat