pondělí 19. září 2011

Electree: Konečně, strom bonsai, která využívá sluneční energii k nabíjení gadgets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-electree-finally-a-bonsai-tree-that-uses-solar-power-to-ch/:
Takže jste tres chic zelený s solárního nabíjení sako , a že Ralph Lauren batoh udržuje gadgets napětím i pobřeží vinice Marthy. Ale co stylové fotovoltaiky pro váš domov, drahý Země-přátelské estét? Pokorně předložit Electree, francouzský designér Vivian Muller. Ve tvaru stromu bonsai, každý z jejích 27 listů je solární panel, který pomáhá poplatek 13.500 mAh baterii. Ukrytý konektor USB a A / C výstup bude krmit gadgets při současné minimalizaci nevzhledné dráty, a otočným větve umožňují upravit vzhled. Muller hledá 400 předprodejních aby Electree reality: pro early birds, cena je € 269 (o $ 370). Pokud to zní jako něco, co byste si na sebe parapetu, narazí na odkaz na zdroj začít s nákupem.

Pokračovat ve čtení Electree: Konečně, strom bonsai, který využívá sluneční energii k nabíjení gadgets

Electree: Konečně, strom bonsai, která využívá sluneční energii k nabíjení gadgets původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 09:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Vivien Muller , Ulule | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat