pondělí 19. září 2011

Shogun Bros aktualizace Chameleon X-1 myš / gamepad, hodí se pro předběžnou objednávku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Dokonalost je nepochybně vysoký cíl, ale to je přesně to, co Shogun Bros se snaží o, s čerstvě oznámila aktualizaci svého Chameleon X-1 Gaming Mouse. K dispozici ve třech různých barvách, společnosti "Perfect verze" svých gamepad / myš se může pochlubit zvýšenou pogumovaný povrch pro lepší uchopení, nový layout pro dálkové ovládání a možná nejlepší ze všech, delší výdrž baterie. Jiné, než to, je to v podstatě stejné zařízení, jak jsme viděli již v prosinci, s 5-ti stupňový nastavitelný 1600dpi optický senzor, plný břidlice 16 tlačítek a silou zpětné vazby podpory. Shogun Bros nebude uvolňovat to perfektní periferní až do 1. října, ale můžete předem objednat se na Amazon, za 60 dolarů. Hit se zdrojem odkaz, aby nákup, nebo plátek přes přestávku na velmi stručné tiskové zprávě.

Pokračovat ve čtení Shogun Bros aktualizace Chameleon X-1 myš / gamepad, hodí se pro předběžnou objednávku

Shogun Bros aktualizace Chameleon X-1 myš / gamepad, hodí se pro předběžnou objednávku původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat