pondělí 19. září 2011

Vuzix Zabalte 1200VR brýle lze sledovat pohyby hlavy když si hru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kYxGEk0rbC8/:
Wrap 1200VR - Head-on

Hledáte hezký nové brýle? Jak je to s brýlemi, že máte pocit, jako se díváte na 3D obsah 75-palcový displej? No, to je docela zvláštní žádosti, které jste provedli, ale Vuzix má to, co hledáte. Firma dnes oznámila svůj nový pár brýlí virtuální reality, říká zábal 1200VR.

Ty jsou téměř totožné s zabalte 1200 3D brýle jsme viděli v srpnu , ale speciální head-tracking možnosti pro hráče. WVGA displeje před každým jsou 800 × 480, ale může zpracovat video vstup v 720p, a může být individuálně zaměřená pro každé oko. Uživatel může také polohu displeje k účtu pro své jedinečné mezi pupilární vzdálenosti.

Pokud jde o to head-tracking technologií jde, přichází s kompasem a devět snímačů. Nové brýle podporují více než 100 titulů pro 3D video a / nebo hlavy sledování, včetně titulů jako je COD: Moderní válčení, Fallout 3 a strach.

Nosíte-li brýle nebo kontakty, žádný strach. Vizux Zabalte 1200VR vejde "pohodlně" nad většinou předpis brýlí. A stejně jako když jdete do kina a plácnou, Super cool pár RealD specifikace, bude vaše kontakty zůstávají nedotčeny.

Brýle připojit téměř jakýkoli notebook nebo desktop Windows, s podporou Windows 7, Vista a XP v obou 32-bit a 64-bitové verze. Volitelná rozhraní umožňují i ​​připojení k zařízením komponentního videa, jako je PlayStation 3 a Xbox 360.

Pokud máte 600 dolarů, kterou kolem sebe a žádný strach, aby vypadaly jako gadgets geek, podívejte se na Vuzix zabalte 1200 VR brýle nyní k dispozici na Vuzix.com .



Žádné komentáře:

Okomentovat