pondělí 19. září 2011

LG představila Optimus 2. čtvrtletí QWERTY jezdce, navržený na korejský trh příští týden

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/lg-unveils-optimus-q2-qwerty-slider-slated-for-korean-launch-ne/:
LG flotila Optimus telefonů má o něco větší včera, s oznámením Optimus Q2 - v návaznosti na to LU2300 QWERTY jezdce jsme viděli v minulém roce. Běží na 1,2 GHz procesorem Tegra 2, tento přístroj funguje na blížící se Android 2.3, se může pochlubit prostornou, čtyři palce, IPS založené na LCD s 700 nitů jasu a je vybaven pěti megapixelový fotoaparát vzadu, spolu s VGA front-čelí střelce. Korejský výrobce uvedl, že ve 2. čtvrtletí bude o desetiny palce tenčí a lehčí než 0,35 unce své 3,5-palcové předchůdce, a že se budou dodávat s větší klávesnicí. LG se očekává spuštění telefonu v Jižní Koreji příští týden, i když ceny a plány na širší verzi zůstává záhadou. Hlava kolem přestávka na plný, překládal PR.

Pokračovat ve čtení LG představila Optimus 2. čtvrtletí QWERTY jezdce, navržený pro korejskou startu příští týden

LG představila Optimus 2. čtvrtletí QWERTY jezdce, navržený na korejský trh příští týden původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 03:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista , Korea Herald | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat