pondělí 19. září 2011

Netflix náhle Amíci dispozici streaming videa z "uložit" Zobrazit

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/netflix-abruptly-yanks-unavailable-streaming-movies-from-saved/:
Netflix webových stránkách se náhle změnil ( opět ), odstraní všechny frontě Sledujte okamžitě tituly, které nejsou v současné době k dispozici od pohledu. Dříve vstoupili zachránil část fronty, vedení slot plný a občas s uvedením, kdy by se film bude licencován pro prohlížení znovu. Blogu publikoval po faktu vyplývá, neaktivní tituly na seznamu se to složitější (ale ne příliš složité fronty DVD, kde je uložen seznam zůstane), a že když jsou neviditelné, to nejsou odstraněny, a bude stále znovu když (je-li) titul je k dispozici stream znovu. Uživatelé objímání 500-omezení položek v jejich frontě ještě tyto tituly duch nástupu do slotu, i když jsme řekli, že se bude v nejbližších dnech.

Pokud chcete vidět seznam znovu jen projít, nebo je fronta na disku, Hacking Netflix uvádí FeedFliks (jeden z našich oblíbených alternativních lokalitách, fronty spolu s InstantWatcher ) je stále schopen ukázat své platnosti titulů - zatím. Jen trochu rad pro Netflix: Pokud se snažíte ukázat nějaké ocenění pro miliony zákazníků, které očekávají, že se držet až 3. čtvrtletí i přes vyšší ceny a nejisté budoucnosti licencování obsahu , takže libovolné a neohlášené změny v našem způsobu přístupu našich Data je špatný způsob, jak to udělat. Jak to je, jsme nuceni uvažovat, zda tento krok není ani tak o zjednodušení a další informace o skrývá množství titulů, které se přechodem do režimu offline v poslední době nebo v blízké budoucnosti.

Netflix náhle Amíci dispozici streaming videa z "uložit" Zobrazit původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 19:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hacking Netflix | zdroj Netflix Blog , FeedFliks | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat