pondělí 19. září 2011

Inhabitat na týden v zeleném: sun-Powered domy, roboty a retro sluneční laptop chipset

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/inhabitats-week-in-green-sun-powered-homes-retro-robots-and-a/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat zazářila světla na budoucnost high-tech architektury, jak jsme si přivezli si 20 nádherné sluncem poháněné domů , které se chystají bojovat v letošním Solar Decathlon - včetně týmu New York Střešní panelových Pod , Kanady TRTL sluneční shell Dům a Číny Y kontejner doma . Také jsme přinesli exkluzivní fotky z nedávno představila 9 / 11 památník na Ground Zero , a Empire State Building stoupala k novým výškám, jak dosáhnout certifikace LEED Gold . V ostatních NYC novinky, které jsme podzemní parkování v Big Apple, která má být osvětlena úplně vláknové optiky. Vicent Callebaut rovněž představila plány na neuvěřitelných soběstačný mrakodrap Tchaj-wanu , a my jsme se dozvěděli, že vědci se chystají ke stavbě falešný sopka pro výzkum klimatických změn.

To bylo také horký týden pro výrobu energie tech jako Intel představila solární laptop chipset , který může být poháněn stolní lampa a MIT vyvinuli malý kinetická generátor , který dokáže vyrobit 100 krát více energie než předchozí zařízení svého druhu. Mezitím, Google investoval do výkonu prasat záď a výzkumníky vyjel nový levný, výkonný a lehký želé baterie , která by se jednou mohl výkon notebooků a elektrických vozidel. Energetická infrastruktura také dostal podporu jako soutěž Velké Británii představila šest návrhů pro příští generace energie pylony , a nové Mexiko oznámilo plány na vybudování celé město pouze za účelem testování zelených technologií .

Další zprávy tohoto týdne jsme spatřili několik pulsní bušení elektrická vozidla: Zefektivnění uhlíkových vláken jet ski a neuvěřitelný zrcadlový motocyklu . Také jsme se vrátili do budoucnosti se podívat na nový pár Nike s LED hustě kopů , a my si všiml SLIC

Žádné komentáře:

Okomentovat