pondělí 19. září 2011

Pan Fussy mods Samsung Galaxy S pro indukční nabíjení, bez záruky frazzling (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/mr-fussy-mods-samsung-galaxy-s-for-inductive-charging-without-f/:
Není těžké najít dobrou indukční nabíjení smartphone v těchto dnech, ale německy, studentské Qian Qin absolutně musel mít na jeho funkci Galaxy S Plus . A co víc, je třeba právě: ne zbavení se záruky a žádné nevzhledné výčnělky. Takže místo toho, narážela jeho dásní, šel ven a koupil Palm Pre zadní kryt a Touchstone dock za € 30 (40 dolarů), roztrhl nabíjecí obvod z před kryt a strčil ho do pokrytí Samsung, pak konečně pájel drát z obvodu mikro-USB port (plus další drát na microSD slot pro 0V). Úkolu. Na první, pouhá zmínka o webOS zařízení nám bodnutí smutku , ale pak se video po přestávce potěšilo nás to znovu - můžete říci, v průběhu prvních šesti sekund, ten chlap je čistý OCD perfekcionista. Najdete zde také podrobnější návod na zdroje odkaz, a měly by fungovat stejně dobře na původní Galaxy je příliš.

Pokračovat ve čtení pan Fussy mods Samsung Galaxy S pro indukční nabíjení, bez záruky frazzling (video)

Pan Fussy mods Samsung Galaxy S pro indukční nabíjení, bez záruky frazzling (video) původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 19:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj qianqin.de | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat