sobota 17. září 2011

Targus vydat nové Wi-Fi PAN vybavené Laser Mouse letos v září, vyletí ptáček Bluetooth

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/targus-to-release-new-wifi-pan-equipped-laser-mouse-this-septemb/:

Zpátky v roce 2008, Ozmo zařízení spárované s Intel dostat své WiFi PAN (Personal Area Network WiFi), tech do zařízení s nízkou spotřebou energie . Rychle vpřed, aby o pár let později, přidají nové partnerství s Targus a připravte se na první z těchto Bluetooth-méně periferních zasáhnout na trhu. Společnosti nové příslušenství kolega plánuje zavádění řady WiFi laserovou myší, které obsahují OZMO2000 čip s prvním myši hit někdy v září tohoto roku. Unreleased AMW58US modelu se připojí přímo k počítači WiFi přijímač a balíčky čtyřsměrné rolovací kolečko, laserový snímač a kompatibilitu pro Windows 7 - baterie. Neexistuje žádný pre-order stránky v současnosti k dispozici, takže budete prostě muset sedět a čekat. Oficiální PR na vás čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení Targus vydat nové Wi-Fi PAN vybavené Laser Mouse letos v září, vyletí ptáček Bluetooth

Targus vydat nové Wi-Fi PAN vybavené Laser Mouse letos v září, vyletí ptáček Bluetooth původně objevila na Engadget na So. 17.září 2011 04:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat