sobota 17. září 2011

Chudák prodej může mít RIM připravuje na prodej požární scénáře

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OUmgiYF2Phs/poor-sales-may-have-rim-gearing-up-for-playbook-fire-sale.ars:

Společnost Research In Motion může být příprava na snížení cen svých BlackBerry scénáře v blízké budoucnosti: 16GB model se prodává za poloviční cenu pro zaměstnance buňky nosiče Rogers v Kanadě, v souladu s Boy Genius zprávy . RIM uznal, že začne velmi nízké ceny volání v průběhu své zisky včera, když na specifika nabídky pro spotřebitele, mají zatím být odhalen.

7-palcový scénáře byl ne dobře-přijal po jeho uvedení na trh v dubnu, kdy byla cena začíná na 499 dolarů za 16GB WiFi pouze model. Od té doby, Sprint zrušen plánuje provést 4G verzi scénáře, a RIM oznámil během své příjmy volají čtvrtek , že méně než 200.000 kusů, dodali zhruba stejné jako TouchPad HP před vším, je-Go 99 dolarů prodej.

RIM uvedl v průběhu hovoru, že se uvažuje o zrušení cenu scénáře motivovat prodejní a škrty už tekla z zaměstnancům Rogers. Pracovníci mohou dostat do rukou 16GB model za 249 dolarů CAN, až 64 GB až po největší model CAN 399 dolarů.

Společnost nemá říci, zda tyto ceny se bude přecházet na spotřebitele, a je to stále vyjadřuje určitou důvěru, že příští verze tablet na QNX operační systém podnítí zájem spotřebitelů (jak by začlenění původních e-mail a kalendáře aplikace). RIM plánuje oznámit trajektorii scénáře, stejně jako QNX na základě BlackBerry smartphone na DevCon v říjnu. Ale my bychom mít půl pozor na flash-prodej míst, jen v případě, že je další tablet tryskem se hnát .

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat