sobota 17. září 2011

Verizon začíná "optimalizaci" (čti: škrtící) sítě pro většinu uživatelů dat hlad

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/verizon-starts-optimizing-read-throttling-network-for-the-m/:
Nemůžeme říci, že jsme nebyli varováni nebyli, protože Verizon aktualizovala své politiky v oblasti údajů cestu zpět v únoru , ale je to stále ránu do břicha slyšet její "optimalizace sítě" plán vstoupil v platnost včera. Nová politika stránku zdůraznil Droid-Life vysvětluje, jak se politika bude mít vliv pouze na "top 5 procent dat uživatelů s 3G přístrojů na neomezené datové tarify" (LTE a vrstvené data uživatelů jsou v jasné), které řídí své rychlosti při připojení do věže má za jsou přetížené. Tyto podmínky, nazval sítě inteligenci Big Red, je to, co to je odděluje tohoto schématu od pouhého dat pásma , protože se bude týkat pouze několika uživatelů (ti spotřebovávají 2 GB nebo více dat za měsíc), v určitých dobách a místech, ale je to těžké vidět, že jiným způsobem. Pokud jste jeden z těch postižených, očekávají zprávu na váš účet, nebo Verizon Můj účet, i když může jít do a ven z dotčených skupin v závislosti na použití. Hit zdroj níže uvedený odkaz na všechny detaily - někdo myslí, že to není náhoda této politiky se objevovaly těsně předtím, než přišel iPhone 4 Verizon a je realizovat týdnů před dalším iThing se očekává, že dorazí?

Verizon začíná "optimalizaci" (čti: škrtící) sítě pro většinu uživatelů datových hlad původně objevila na Engadget na Pá. 16 září 2011 23:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Droid-Life , Verizon | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat