sobota 17. září 2011

Clearwire oznamuje dohodu s China Mobile urychlit TD-LTE nasazení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/clearwire-announces-deal-with-china-mobile-to-accelerate-td-lte/:
Největší světový mobilní operátor a poskytovatel WiMAX dosud Scrappy spojili ruce s cílem urychlit zavádění a přijetí Time-Division LTE ( TD-LTE ) po celé Číně. Zatímco tam je málo povídání o infrastruktuře budování sám, China Mobile a Clearwire vytvořily dohodu "kultivovat robustní zařízení, ekosystém, který podporuje multi-mode, vícepásmový zařízení s minimálními součástí složitost a náklady," s důrazem na běžné 2,5 GHz spektru. Přesněji řečeno, bude spolupráce usilovat o vybudování velké množství TD-LTE chipsetů a zařízení pro komerční dostupnost v roce 2012. Pokud se Sprint byl na nákupu (nebo provést významné investice do) Clearwire, mohlo by to být obzvláště důležité zabývat, ale v současné době společnost je najít nějakou samostatnost od nepříjemné milostný trojúhelník , který je vaření mezi sebou, Sprint a LightSquared. Zatímco tam se říct, jaký oznámení přijde na 7 říjnu , to je hezké vidět, Clearwire zajištění mezinárodního milence, který je ochoten zavázat se k LTE sdílené vize. Zjistíte, že PR plné po přestávce.

Pokračovat ve čtení Clearwire oznamuje dohodu s China Mobile urychlit TD-LTE nasazení

Clearwire oznamuje dohodu s China Mobile urychlit TD-LTE nasazení původně objevila na Engadget na pá. 16 září 2011 19:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat