sobota 17. září 2011

Kingston je vysoce výkonné SSD KC100 je chytřejší než vy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/kingstons-high-performance-kc100-ssd-is-s-m-a-r-ter-than-yours/:
Dobrá zpráva pro zabezpečení dat fanoušky, kteří nemají rádi pohyblivé části: Kingston je doprava novou řadu bezpečnostních zaměřených Solid State Drive pro všechny informační potřeby skrývat. Přesto, že nabízený jako Enterprise, bude nový řádek šťastně sedět v nějakém SATA, který je schopen stroj si budete přát, plynule supění podél díky své milované technologie DuraClass SandForce . Nestává se často, najít opravdový nepřeberné množství funkcí, zastrčený mezi desek NAND, ale tito lidé mají nějaké chytrosti. Doslova. SMART (Self-Monitoring, analýzu a reportování technologie - don'tcha vědět) je pevně na desce, stejně jako vlastní šifrování tech, aby jakékoliv škodolibosti na uzdě. Kromě toho se můžete těšit na 6 Gb / s propustnosti, se zpětnou kompatibilitou se stávajícími systémy, SATA 2, plus zatraceně velkorysý pět let záruku. Pro Vaši střih akci, kterou bude ostřelování z 337 dolarů (120GB), $ 650 (240GB) nebo 1270 dolar (480gb), v závislosti na tom, kolik dat si prostě nemůže odejít od. Ne za každou ctižádostivý infomercial je zapuštěn po přestávce - pro smích, nebo učení.

Pokračovat ve čtení Kingston je vysoce výkonné SSD KC100 je chytřejší než vy

Kingston je vysoce výkonné SSD KC100 je chytřejší než vy původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 07:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kingston | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat