sobota 17. září 2011

Shapeways slouží až prêt-à-Imprimer 3D kosti, Lagerfeld stojí na plné kostní náhrady

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:
3D tisku čokolády ? Jistě, zní dost neškodné. Ale dělal na objednávku 3D tisku kosti? No, to je prostě morbidní. V případě chirurgického týmu v Královské nemocnici v Glasgow pro nemocné děti, ale je to Tech hodit jako cenově výhodné, předoperační plánovací nástroj. Označit rám, ortopedických chirurgických žák u RHSC, poprvé přišel s nápadem vytvořit osteo-faksimile Po nákladné univerzitě vyrobené repliky, které jsou uváděny na postup, nesplnil potřebné proporce a požadavky na velikost. Poté, co podnik trochu self-přiřazen internetového výzkumu, Frame vytříděných metodu k vytvoření činí z pacienta zlomeninu předloktí pomocí CT vyšetření zpracovávány pomocí open source software OsiriX . Ty pak byly předány prostřednictvím samostatné aplikace MeshLab uklidit veškeré artefakty, a nakonec vyvážené ve 3D formátu. Formátu STL. Výsledné soubory byly zaslány Shapeways pro tisk , s bílou plastovou kopií kostí dodáno jen sedm dní později na 77 liber. V nemocnici se tak spokojeni s výsledkem levná, že je to již začaly přípravné práce na náhradě kyčelního kloubu s použitím replikovaných pánev - a ne, že neuvedl v případě, že pacient byl oběť módy.

Shapeways slouží až prêt-à-Imprimer 3D kosti, Lagerfeld stojí na plné kostní náhradu původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 12:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Shapeways | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat